De Speld

De Speld

Lees hier de appjes van Sywert naar De Jonge tijdens het debat: ‘Hi Hugo!’

Tijdens het debat over de mondkapjesdeal, heeft Sywert van Lienden Hugo de Jonge meerdere appjes gestuurd. Zo hoopte hij De Jonge succes te kunnen wensen. Lees hier de vrijgegeven appjes.

Sywert van Lienden: “Hi Hugo, hopelijk gaat alles je goed. Zag de livestream van het debat op NPO en dacht: toch even appen. Heb door veel mensen de vraag gekregen jou mijn (maximale) succeswensen te sturen. Als je wil, kun je nu nog mijn succeswensen krijgen, zonder winstoogmerk. Ik wens je graag succes. Gr. Sywert”

Sywert van Lienden: “Hi Hugo, we zijn inmiddels een paar minuten verder. Als je geïnteresseerd bent in mijn succeswens, laat het me weten. Gr. Sywert.”

Sywert van Lienden: “(Gaat om woorden als ‘succes, hugo’, ‘je kunt het’, ‘hou vol’ etc)”Sywert van Lienden: “Als je op enige wijze een steun in de rug nodig hebt (al is t maar ‘succes’), altijd bereid”

Sywert van Lienden: “Mocht je tijd hebben, dan zou ik het heel leuk vinden om er eens over te bellen. Veel geleerd en meegemaakt – en zie best wel grote kansen om jou succes te wensen met het debat zo. Gr. Sywert.”

Sywert van Lienden: “Kan inmiddels een boek schrijven over de afgelopen tien minuten. Het is diep frustrerend.”

Sywert van Lienden: “Wij kunnen succes wensen, maar het lijkt wel alsof je geen succeswens wilt ontvangen.”

Sywert van Lienden: “Ps: ik kan je eigenlijk ook gewoon meteen al succes wensen. Succes jongen. Zet ’m op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Sywert. Nu je geen lid meer bent van het CDA kan ik helaas weinig meer voor je betekenen. Een knuffel kun je in ieder geval uit je hoofd zetten. Ik reken op je begrip, maar met twintig miljoen in the pocket kom je daar wel overheen, toch?
Huug

Reageer
gravatar

Beste vriend Hugo, ik heb een flinke partij Chinese plastic zakdoeken op het oog. Zeer geschikt voor de overheid om uit te delen aan verkouden, grieperige en pollengevoelige mensen om besmetting te voorkomen.

Ik denk aan een slordige vijftig miljoen voor sl*chts twee euro vijftig per stuk. En helemaal zonder winstbejag mijnerzijds. Ik vraag maar twintig proces kostenvergoeding voor de aanschaf van een nauwelijks gebruikte Russische jacht om de kunststofzakdoeken op te halen in China.

gravatar

Matthijs van Rumpt (leeftijd onbekend) heeft de privéberichtjes van Sywert van Lienden (31) bekwaam te pakken gekregen. Dat is heel knap van Matthijs. Bravo hoor!

Maar wat heb ik eraan als de privéantwoorden van Hugo de Jonge er niet bij staan?

Reageer