Beeld: brutsellog

Versoepeling: vanaf 5 juni mogen vreemden met patatje oorlog weer naast je zitten in de trein

Nog even wachten en het is zover: vanaf 5 juni mogen er in de trein weer vreemden naast je zitten met een patatje oorlog. De NS heeft die versoepeling zojuist aangekondigd.

Op dit moment is nog de regel dat je vanwege corona niet naast andere mensen gaat zitten, maar daar komt dus snel verandering in. “Mensen met frietbakjes, mensen met milkshakes, mensen die keihard naar Lil Kleine luisteren, ze mogen allemaal weer vlak bij je plaatsnemen”, zegt NS-directeur Marjan Rintel. “Hier hebben onze reizigers lang op gewacht.”

Rintel hoopt daarnaast dat er snel verdere versoepelingen kunnen worden aangekondigd. “Hopelijk kun je ook snel weer tegenover mensen zitten die blote voeten op de stoel naast je leggen en dan hun teennagels gaan knippen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *