NOS Jeugdjournaal

Lil Kleine ontkent cocaïne te hebben gebruikt tijdens mishandelen vriendin

Er gaan online veel geruchten rond dat Lil’ Kleine cocaïne zou hebben gebruikt tijdens het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. De rapper beweert zelf dat hij dit ‘volkomen nuchter’ heeft gedaan.

“Op de foto’s die de politie achteraf van het appartement heeft gemaakt, zie je dat er een kapotte fles op de grond ligt”, zegt iemand in een Twitterdraadje. “Daar keek hij waarschijnlijk naar. Ik denk dat hij nuchter was.”

Anderen vinden dat onvoldoende bewijs. “Volgens mij is het voor rappers op Ibiza die hun vriendin mishandelen heel normaal om coke te gebruiken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hou nog steeds erg veel van Jorik. Ik vind het echt fantastisch dat hij probeert al mijn tanden uit mijn bek te slaan. Wat een man!

Reageer