Robert Kneschke / Shutterstock.com

Voortvluchtige overvallers te herkennen aan machinegeweren en kousen over hoofd

De voortvluchtige overvallers die hebben geprobeerd een geldtransport te overvallen in Amsterdam-Noord zijn herkenbaar aan machinegeweren en kousen over hun hoofd. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Ziet u de overvallers lopen, neem dan contact op met de politie of vraag of ze dat normaal vinden. Begin eventueel een gesprek met de vraag of zij vinden dat misdaad loont. Een vreemde is immers slechts een vriend die je nog niet ontmoet hebt, meldt de politie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Corrie, de hele familie Van Hiernaast had, door jouw aanbidding van de “heren” Wilders en Baudet, het sterke vermoeden dat jij racist bent. Maar dat het zo erg met jou gesteld is, verbijstert ons.