Shutterstock / Studio Speld

Origineel geboortekaartje: ouders zetten gewicht en cm’s onder eigen naam

De ouders van de pasgeboren Moos hebben een wel heel origineel geboortekaartje naar hun familie en vrienden gestuurd. Op de kaart vermelden ze niet het aantal kilo’s en cm’s van de pasgeborene, maar delen ze hun eigen lengte en gewicht. So cute!

Moeder Danna heeft trots onder haar naam de 93.000 gram staan die ze nu weegt. “Ik ben tijdens de zwangerschap zo’n dertig kilo aangekomen. Ik vind het bijzonder om dat op het kaartje te zetten. Dat is toch hartstikke leuk voor Moos om te weten als hij groot is? Ik ben trouwens wel nog steeds 175 cm lang.”

Vader Saïd die 173 centimeter is, noemt zichzelf op het kaartje een trotse 160-ponder. “Ik ben nu 80.000 gram, tof hè? Uit sympathie voor mijn vriendin heb ik de afgelopen maanden namelijk ook voor twee gegeten. Toch leuk voor familie en vrienden om dat te weten lijkt me.”

Hoeveel hun kindje weegt, weten de twee niet precies. “Moet je dat ook vermelden? Ojee, dat past er niet meer bij hoor. We willen het kaartje graag een beetje overzichtelijk houden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik persoonlijk zou het informatiever en zeker heel origineel vinden, als op het geboortekaartje zou hebben gestaan:
– de duur van het voorspel en de copulatie,
– de lengte van Saïds penis,
– of Danna een orgasme had,
toen de succesvolle zaadcel van Saïd de eicel van Danna binnendrong, en
– hoe snel Saïd na afloop in slaap viel.

Reageer