Look Studio / Shutterstock.com

Ordinair: vrouw heeft seksleven

Gadverdamme. De 22-jarige Amsterdamse Saar heeft een seksleven. Wel een beetje ordinair als je het ons vraagt.

Het zal je dochter maar zijn. Hallo ouders van Saar, lezen jullie mee?

De losbandige 22-jarige lijkt zich niet eens te schamen voor haar trashy gedrag. Ze bracht het onderwerp zelf naar voren in een gesprek met haar vriendinnen. Of die ook een seksleven hebben is niet helemaal duidelijk, dus het is wel waarschijnlijk. Het zou in ieder geval een hoop verklaren. Floor (ook 22) en Iris (nota bene pas 21) knikten instemmend en lieten kreten vallen als “ja dat herken ik ook”, dus daar heb je het al.

Kennelijk wordt dit gedrag (een seksleven hebben) in de omgeving van Saar normaal gevonden.Dat Saar een seksleven heeft is ook te danken aan haar mannelijke (seks)partners. Maarja, die mannen kan je ook niet zoveel kwalijk nemen. Als losgeslagen vrouwen zoals Saar geen seks met ze zouden hebben, dan zouden ze ook geen seks kunnen hebben. Ze moeten het natuurlijk helemaal zelf weten, maar classy is het allemaal niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

⚡Guys Hello !!!⚡★★ I love se︆︆x and play dirtу➤➤ ⚡Ad︆︆ds to my friends⚡ =>> m︆︆u︆︆b.︆︆︆ me/usergirl4578

Reageer
gravatar

De redactie kiest wederom voor een jong fotomodel met opgevulde bh, gezichtsbeschildering en gefotosjopte benen en stukje bil.
Maar van mij heeft er nog nooit een foto met gefotosjopt lijf in De Speld gestaan, terwijl ik ook een een sexleven heb met opa!
Dat is ronduit DISCRIMINATIE van vrouwen op leeftijd.

Reageer