Salira Producciones / Shutterstock.com

Rudy (26) blij dat sportscholen weer opengaan: ‘je hebt daar spiegels’

‘In het park heb je die faciliteiten gewoon niet’

Omdat de sportscholen dicht waren, heeft de 26-jarige Rudy de afgelopen maanden noodgedwongen in het park getraind. Gelukkig voor de gespierde torso uit Badhoevedorp mag zijn favoriete fitness-school op 19 mei waarschijnlijk weer open. “Je hebt daar heel veel spiegels.”

“In het park kun je met een beetje fantasie best goed al je spieren trainen”, zegt Rudy. “Maar wat je mist zijn spiegels waar je heel serieus naar jezelf kunt kijken terwijl je aan het squatten bent, zogenaamd om te kijken of je de oefening wel goed uitvoert. De ervaring is dus compleet anders.”

Rudy heeft de afgelopen maanden nog wel even geprobeerd om spiegels mee te nemen naar het park, maar dat werkte niet goed. “Ze blijven niet goed staan en vallen de hele tijd kapot op kinderen die zandkastelen aan het bouwen zijn. Ook voor de volksgezondheid is het beter om de sportscholen te openen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *