AJR_photo / Shutterstock.com

Man is tegen huisuitzetting Palestijnen en ontkent dus ook Holocaust

De 32-jarige Marnix heeft zijn bedenkingen bij de gedwongen huisuitzettingen van Palestijnen in Oost-Jeruzalem. Het moge duidelijk zijn: Marnix ontkent de Holocaust.

“Ik denk dat het bouwen van nieuwe nederzettingen niet bijdraagt aan een oplossing”, zegt de radicale antisemiet die kennelijk nog nooit van Auschwitz of Bergen-Belsen gehoord heeft. “Ik zie niet in wat kolonisten het recht geeft om Palestijnse burgers uit hun huis te zetten.” Kristallnacht doet zeker ook geen belletje rinkelen?

Volgens jodenhater Marnix moet je overigens niet alle Israëliërs over één kam scheren. “Niet iedereen stemt op Likud of op de extreemrechtse partij Otzma Yehudit. Aan beide kanten zijn het uiteindelijk de gewone burgers die de dupe zijn van dit conflict”, aldus de anti-zionist die duidelijk een keer naar Westerbork moet voor een verplichte rondleiding.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is niet zo grappig omdat antisemitisme zich vaak achter anti-zionisme schuilt. Kritiek op Israel’s politiek of, zoals in dit geval op een juridisch geschil, is geen antisemitisme (en dat beweert ook echt niemand). Wie is hier bang om uitgemaakt te worden als antisemiet?

Reageer
gravatar

David, ga eens op GeenStijl iets negatiefs zeggen over Israel (of positief over de ‘Pallies’), en dan praten we verder.

gravatar

Leuk. Maar wat ik zo heb gemist van de speld het afgelopen jaar: “Man maakt zich zorgen over de psychische gezondheid van zijn kinderen tijdens de lockdown en is dus een gevaarlijke virusontkenner.”

Reageer
gravatar

✅✅ Hi .. ❤ do you mind being mastur︆︆bated together?❤ write me here ✅✅==>> g︆︆︆︆g.︆︆︆︆ gg/o037y

Reageer
gravatar

Het ziet er naar uit dat het israëlisch – palestijnse conflict zal veranderen door het feit dat bijna alle israëli zijn gevaccineerd en maar weinig palestijnen, althans in de bezette gebieden.

Reageer
gravatar

Gaap, het is al tientallen jaren zo dat kritiek op Israël als anti-semitisme wordt bestempeld, hoe terecht de kritiek ook kan zijn.
Het grappige is dat de palestijnen ook semieten zijn, dus wie ant-palestijns is, is ook anti-semitisch. Leuk toch ?

Reageer
gravatar

Het verdient toch wel respect en bewondering hoe onze Israëlische vrienden het Palestijnenprobleem aanpakken.

Sjalom Israël! Nederland staat achter jullie.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.