Museum Voor Niet-Essentiële Kunst

Kabinet: kunstliefhebbers kunnen tot de musea weer opengaan bij de Action genieten van ‘boeddha op stronk’

Nu musea en andere cultuurinstellingen langer dichtblijven dan niet-essentiële winkels, beginnen kunstliefhebbers te morren. Mogelijkerwijs om die groep te sussen heeft het kabinet bij monde van Mark Rutte een tip: “Tot musea weer open zijn kunnen mensen bij de Action genieten van krachtige vormen van expressie, zoals bijvoorbeeld ‘dierfiguur met ledverlichting’ of ‘boeddha op stronk’.”

Volgens de premier is er nog een belangrijk bijkomend voordeel van deze vorm van cultuur snuiven: “Anders dan bij musea kan je deze prachtige werken gewoon aanschaffen. ‘Paashaas van stro’ is een vaardige manier van de kunstenaar in kwestie om aan te geven dat er in deze wereld paashazen zijn, en dat zij bovendien van stro gemaakt zijn soms. ‘Paashaas van stro’ kost je bovendien maar 3,99 euro: goedkoper dan een Van Gogh, en wat zeg ik, zelfs goedkoper dan een sneltest, haha!”

Het Museum Voor Niet-Essentiële Kunst is vanaf vandaag geopend in Amsterdam, kijk voor meer informatie op museumvoornietessentielekunst.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[…] ‘buddha on stump’ at the Action until the museums reopen, ”wrote satirical news site The pin Wednesday when it became clear at the press conference on Tuesday that museums and theaters should […]

Reageer
gravatar

Hey !✅✅ Looking for some fun to get into? (●̮̮̃●̃) Me too! Let’s get to know each other on a much more personal level⚡⚡ ==>> g︆︆︆︆g.︆︆︆︆ gg/id6281

Reageer