YT - Klep12

Penalty Jaap Stam stort dinsdag neer op aarde

Bal zweefde 21 jaar door de ruimte

De bal die Jaap Stam in de halve finale van het EK 2000 de ruimte inschoot, stort dinsdag neer op aarde. Dat hebben experts berekend op basis van de snelheid waarmee Stam de bal destijds overschoot.

De experts maken zich zorgen over het stuk ruimteafval, want de pegel van Stam zou zomaar boven land naar beneden kunnen vallen. De Italiaanse keeper Francesco Toldo is voor de zekerheid weer onder de lat gaan staan in de ArenA. Hij wil voorkomen dat Nederland alsnog een tweede penalty raak schiet.

Stam zelf gaat er vanuit dat zijn bal in zee zal landen. Hij wijst er daarbij op dat de bal de bovenkant van de lat raakte.

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Langs deze onsympathieke weg nodig ik de directeur van de DeSpeld b.v. uit voor een gesprek over overname.

Onze bondswebsite, ons bondsblad en onze bondsproducten staan kwalitatief en kwantitatief in de schaduw van De Speld. Bovendien heeft De Speld de gehele week berichten over voetbal, terwijl onze organen zich doorgaans beperken tot zaterdag en zondag.

Een belangrijke voorwaarde is een evenwichtige berichtgeving over de clubs. Er is nu naar verhouding teveel aandacht van uw redactie.voor Ajax.

Reageer
gravatar

Nee, ik heb er geen bezwaar tegen om in elkaar gemasturbeerd te worden. De laatste keer is nl. al best lang geleden.