Stock Rocket / Shutterstock.com

Sasha en Pieter gaan deze zomer trouwen, datum volgt nog, maar het wordt de eerste dag dat jij je weer vrij mag bewegen

We hebben er langer op moeten wachten dan ons lief was, maar binnenkort gaan Sasha en Pieter elkaar toch echt het jawoord geven. Welke dag het precies wordt houd je nog van ons tegoed, want het wordt de eerste dag waarop jij je weer vrij mag bewegen en je eigenlijk iets anders van plan was.

Dat wordt dus dubbel feest deze zomer! Want we mogen na anderhalf jaar opsluiting weer doen en laten wat we willen, dus dat betekent dat wij al onze kennissen en studievrienden die we nooit meer zullen zien nadat we getrouwd zijn zich sociaal verplicht laten voelen op te komen draven voor een bruiloft waar ze een heel weekend voor vrij moeten houden precies in de tijd dat ze eindelijk weer mensen kunnen omhelzen die ze al die tijd niet hebben gezien die ze veel dierbaarder zijn.

Dus weet je de datum waarop jij je tweede vaccin krijgt? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten en wij zorgen ervoor dat we onze bruiloft zo ongemakkelijk mogelijk inplannen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben nie Girl (17), moet dat nou zo’n erotisch bericht bij zoiets heiligs als een huwelijk, waarna het bruidspaar hun eerste ervaring met copulatie opdoen.

Reageer
gravatar

Ik herken dat. Op mijn bruiloft met Loes waren er ook verbazingwekkend veel vriendjes van die trut. Ik zag ze pas weer nadat ik van bed, maar nog niet van tafel, was gescheiden van die hoer.

Reageer
gravatar

Dat van ‘die hoer’, neem je terug of ik zorg dat mijn kinderen jou nooit meer willen zien.
Waar blijft mijn alimentatie van vorige maand?