Bron: Redactie

Man legt bloemkool netjes terug in het schap bij de kauwgom

De 27-jarige Ruben heeft tijdens het boodschappen doen een eerder gepakte bloemkool netjes teruggelegd in het schap bij de kauwgom. Toen tijdens het uitpakken van zijn boodschappen op de kassaband het stuk groente onder de zakken chips tevoorschijn kwam besloot hij toch maar dat hij het product eigenlijk niet nodig zou gaan hebben thuis.

“Als je binnenkomt loop je vaak als eerst tegen de groente afdeling aan. Hier gooi je enthousiast dingen in je mandje als bijvoorbeeld een bloemkool, maar als je dan eenmaal de supermarkt door bent geweest en veel andere dingen hebt gekocht kom je er op het eind achter dat je het niet meer nodig hebt”, legt Ruben uit. “En om helemaal terug te lopen naar het begin is natuurlijk lastig, zeker als er net een kassa vrij komt waar je vooraan in de rij kunt duiken. Dan is het wel zo netjes als je het netjes terug legt bij de kauwgom en niet in het schap van de dierenvoeding. Anders vinden de medewerkers het niet zo snel.’’

Ruben heeft nog wel een tip voor supermarkten: “Ze zouden bijvoorbeeld tijdens het maken van de indeling van hun winkel, er iets meer rekening mee kunnen welke producten mensen nou echt nodig hebben en welke niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ons staatshoofd Willem-Alex is nooit in een supermarkt geweest waarvan hij het openingslint niet behoefde door te knippen. Misschien in Griekenland.

gravatar

Heel leuk hoor, maar ik ben echt van de kaart. De Giro begint binnenkort, maar ik wil en eis de Bank! We moeten die Giro stoppen, want de Bank is beter!!

Reageer
gravatar

Tja het zijn die supermarkt die zichzelf zo ‘leuk’ vinden maar de eieren in de linker achterhoek zetten en de zuivel rechts achterin. En het brood in de hoek links. En de flessenband in de andere overgebleven hoek
Ze verdienen het.

Reageer
gravatar

Het zijn gewoon klootzakken.

Ik zie zelfs koelprodukten in een willekeurige ongekoelde plaats liggen.

Ik vraag me af of ik zelfs diepvriesprodukten zo gezien heb.

Ook zulk gedrag. Een fles op de vloer kapot laten pletteren, en dan gewoon weglopen. Laat staan betalen.

Zelfde op straat. ‘Leuk’ voor fietsers.

Ander woord: aso’s.

Reageer
gravatar

✅ Spend the night with me and you just stay happy! ➤➤ I am wait︆︆ing for you here ==>> ku︆︆︆︆tt.︆︆ it/tTuGLK

Reageer
gravatar

Monica aa, ik geloof niet dat een nacht met jou mij gelukkig zoe maken. Wacht dus niet op mij. Ik weet mijn tijd veel beter te besteden.

gravatar

Mijn dringende vraag: Heeft deze Ruben wel zijn handen met juiste zeep gewassen voordat hij de bloemkool uit het vak haalde of de bloemkool netjes gewassen vóór het terugleggen ervan bij de kauwgom (of waar dan ook)?

Reageer