GaudiLab / Shutterstock.com

Man die al een jaar niks meer heeft meegemaakt haalt al zijn gespreksstof uit podcasts

Voor de lockdown begon vorig jaar had Thomas (31) een bruisend sociaal leven. Altijd had hij wel iets te doen waardoor hij de gekste verhalen kon vertellen. Helaas is dat nu wel anders. Thomas maakt namelijk al een jaar niks meer mee en is gedwongen zijn gespreksstof nu uit podcasts halen.

‘‘Dus’’, zegt Thomas richting zijn vrienden. ‘’De Deventer Mediazaak. Wat denken jullie over de impact van media op juridische processen? En wat vinden jullie trouwens van ‘vrouwen’, hoorde daar laatst een interessante theorie over en was wel benieuwd wat jullie daarvan vinden.’’

“En weet je wat ik ook zo bizar vind. Pyromanie”, zegt Thomas in bed tegen zijn vriendin Tanja. “Hoorde laatst dat er ergens brand was uitgebroken in een landhuis of zo. Mogelijk heeft iemand dat dus opzettelijk gedaan. Heel ziek. Ik wist niet wat ik hoorde. Heb jij wel eens brand in een landhuis aangesticht?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Teresa a21,
Als u uw seksueel vuilspel wilt spelen, bent u bij De Speld aan het verkeerde adres. Van alle lezers ben ik de enige viezerik.

gravatar

Ik begrijp dus dat podcast met toneel te maken heeft. Maar theaters zijn tijdens pandemie maar heel even en beperkt open geweest. Dus dat Thomas (31) gespreksstof uit podcasts haalde is gelogen.
(Tussen haakjes, is Thoma VVD-politicus?)

gravatar

message (。❤‿❤。) me when you’re free✅✅ ==>> ku︆︆︆︆tt.︆︆ it/tTuGLK

gravatar

Rosa (18), ik vrees dat lesbiennes niet zijn geïnteresseerd in foto’s van hoeren zoals jij. Dus bespaar je de moeite.