Julia700702 / Shutterstock.com

Attractieparken boos over uitstellen versoepelingen: ‘Hoe lang moeten we nog in de rij staan voor we aan de beurt zijn?’

Het demissionaire kabinet heeft versoepelingen voorlopig uitgesteld, waardoor onder meer attractieparken nog niet open kunnen. De attractieparken zijn boos. “Superfrustrerend om te zien dat andere sectoren al wel aan de beurt zijn. en wij nog niet”, zegt Nicole Scheffers van de Efteling. 

“Ons geduld wordt wel op de proef gesteld”, zegt Scheffers. “Het zou toch sneller moeten kunnen, zou je denken. Maar nee dus. Uiteindelijk ben je dus vooral aan het wachten.”

Ook volgens Mascha van Til van Walibi Holland hadden de pretparken allang aan de beurt moeten zijn. “Als de terrassen al open kunnen, waarom wij dan niet? Zul je zien dat we straks een halfjaar hebben gewacht, om dan een maandje open te kunnen. Dan heb je er wel heel weinig plezier van. Ik vraag me af of dat het wel waard is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

✅ I feel so boring today If u wanna fu︆︆ck ✅✅me tonight just vi︆︆sit my pr︆︆ofile!❤❤ ==>> ︆︆v︆︆.︆︆︆︆ ht/OauMm

Reageer
gravatar

Ik leg het nog een keer uit.
Kijk: openbare speeltuinen mogen gewoon open. Daar kan iedereen lekker gaan spelen want dat is in de open lucht en krijgt niemand corona. Maar met commerciële speeltuinen, waaronder pretparken is dat natuurlijk anders. Dan krijgt iedereen juist wel corona. Dus is het logisch dat we commerciële speeltuinen niet kunnen toestaan.
Zelfde geldt voor dierentuinen. Weet u wel hoeveel mensen corona krijgen als zij voor hun kaartje voor Blijdorp hebben betaald?

Reageer
gravatar

Hugo, ik concludeer uit jouw reactie, dat je beter bij pretparken en dierentuinen over het hek kunt klimmen. Dan ben je binnen, heb je geen kaartje betaald en krijg je aldus geen corona. Bedankt voor de tip!

gravatar

Wachten is toch niks voor pretparken. Dat kan je als ondernemer uit goed fatsoen klanten niet aandoen. Ook omdat ze flink voor hun toegang hebben betaald.

Als wachter 1e klas kom ik er daarom nooit.

Reageer