Diversiteit van nieuwste K3-lid: ‘Mag elke kleur blond zijn die er maar is’

Diversiteit van nieuwste K3-lid: ‘Mag elke kleur blond zijn die er maar is’

Na de bekendmaking van het vertrek van K3-lid Klaasje Meijer is de zoektocht naar een nieuw K3-lid alsmede nieuwe vriendin van Gert Verhulst begonnen. ‘‘Diversiteit is belangrijk’’, laat de Studio 100-oprichter weten. ‘’We willen benadrukken dat iedereen zich aangesproken mag voelen om zich op te geven. Maakt niet uit wat voor kleur blond.”

‘’Representatie is van belang voor ons. Het is 2021, de tijd dat een-derde van K3 honingblond moet zijn is voorbij. Ook donkerblond, platinumblond en zelfs rossig blond. Ook jij maakt kans. Geverfd of niet.’’ 

Mensen met caramelblond haar worden van harte aangemoedigd te reageren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heet Kees, ik ben een Kerel en ik draag in het weekend vaak een Kilt. Ik heb, kortom, alles in me om het volgende K3-lid te worden. Waar kan ik het aanmeldingsformulier downloaden? P.S. ik heb een basstem.

Reageer
gravatar

Loesepoes, ik hoor van de buurvrouw dat jij Loesje hebt aangemeld als zangeres bij K3. Ik vrees dat ze als zevenjarige geen toestemming krijgt van de arbeidsinspectie of zit ook daar weer een liefje van jou?

Wanneer ga jij in godsnaam weer met mij praten? We zijn nog niet gescheiden, weet je wel.

gravatar

Hypocriet, jij moet niet zeuren! Ik heb van Leo jr gehoord dat jij tegenwoordig neukt met de vrouw van Kees van hier boven.. Geile lul die jij bent!

gravatar

Ach loesepoes, ik wilde jou alleen maar jaloers maken. Ik heb dat aan ons zoontje vertelt, opdat hij het zou doorvertellen aan jou. Om jou jaloers te maken, zodat je net zoals vroeger weer naar mij gaat verlangen.

gravatar

Ik moet zeggen van mijn partij dat een lelijke, getinte, homofiele jongeman de voorkeur heeft. Ik zag er laatst nog 1 in Niger of zo. Dat is nodig om iets van vertrouwen te herstellen en een goede afleiding van politiek nieuws.

Reageer