God: Doorstart K3 is complot

‘Er zijn bepaalde krachten actief’

God vermoedt dat de doorstart van K3 een complot is. De Schepper benadrukt dat het wel heel toevallig is dat het nieuws na 16 jaar juist vandaag is bekendgemaakt: “Ik constateer dat dit plaatsvindt. Er zijn bepaalde krachten actief die willen dat K3 blijft bestaan.”

ChristenUnie-leider Arie Slob eist dat de Almachtige zijn mond houdt over de kwestie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helemaal niks, ze zijn alleen niet mijn muzikale smaak, maar ze zijn daarentegen wél tastbaar en dat zijn de andere twee grootheden uit het Grote Boek niet.

gravatar

Ze zijn ook niet ontworpen om hun muzikale smaak, maar om hun uitzicht. Alleen denk ik dat de ontwerper niet z’n beste dag had.

gravatar

zit ik net rustig op me wollekie krijg je dit.. ik heb der helemaal njet mee te maken, pas op of ik val jullie allemaal binnen !

Reageer
gravatar

Was het niet wat onkies om hier voor Michelangelo als illustrator te kiezen? Het thema de Vader en de Zoon had m.b.t. Arie en de Almachtige toch wat minder pretentieus kunnen worden afgebeeld. Meer in de stijl van Daedalus en zijn zoon Icarus. Nu is het net of de Vader die blonde van K3 onder de oksel knelt en daarmee ingaat tegen de stelling dat alle mensen voor God gelijk en even lief zijn. Dat paus Franciscus oppasse K3 niet te snel heilig te verklaren.

Reageer
gravatar

Arie Slob is voor mij van zijn voetstuk gevallen, ja letterlijk: stúk gevallen. Na zijn spectaculaire zetelwinst in de Eerste Kamer (van 1 naar 2 zetels) heb ik hem onchristelijke avances zien maken naar zowel Pechtold als Rutte, dus naar een Pact met de Duivel, kortweg K3.
Logisch dat hij nu eist dat de Almachtige zijn mond houdt; weer een Christen die van Zijn geloof is gevallen en niet wil kijken in de spiegel die de Hoogste hem voor houdt. Het wachten is nu nog op zijn openlijke bekering.

Reageer
gravatar

Dat zou wel zo eerlijk zijn, maar CU’ers zijn geen beginsel-trouwe en Bijbelvaste SGP’ers die trouw zijn aan de schrift tot in den Dood. Dit zijn liberale, flexibele en dus opportunistische, gelovigen die wel eens wat meer Memmon willen. Men heeft intussen genoeg van rood bloed, men is bezig blauw bloed van VVD en D66 te infuseren via Sanguin en haar ruim gesubsidieerde directieteam.

gravatar

Wat hebben die SGP-ers toch met de bijbel ? Een tweeduizend jaar oud boek, eeuwen na de beschreven gebeurtenissen op de markt gebracht. Waar hebben we het over ?

gravatar

Ach, de ene enge club legde, tegen alle logica en natuurlijke feiten in, een geloof op dat de aarde plat en het scheppingsverhaal letterlijk te nemen was, de andere enge club legt nu , ook weer tegen alle logica en natuurlijke feiten in, een geloof op dat mensen van hetzelfde geslacht best samen kinderen kunnen krijgen en iemand met een piemel een vrouw wordt als hij beweert dat te zijn.

The more the things change, the more they are the same

gravatar

Iksamme, waar bemoeien Jaweh en Allah zich mee ? We zijn geen drie-eenheid, maar onafhankelijke erkende goden, dus wat ik over K3 zeg maak ik zelf wel uit. Lekker puh.

gravatar

Allah denkt dat hij groot is en Jaweh roept meteen dat we anti-semitisch zijn als we hem z’n zin niet geven. Nee, het is Mijgeklaagd !

gravatar

Wie het lam vertegenwoordigt dient te volgen, aangezien hij de zoon vertegenwoordigt die het lam symboliseert.. Daar wordt iedereen lamlendig van. God en Arie mogen allebei luisteren, Daar is god voor waar hij is en is Arie Slob voor op Aarde. K3 is leuk, maar Luv is leuker en al tijden op Youtube te zien. dat maak ik hier vandaag bekend, compleet met bewijsmateriaal.. Dat is wel heel toevallig.
https://www.youtube.com/watch?v=0r82pPsShWI

Reageer
gravatar

Het VVD heeft zelf de eigen schandalen vlak voor de verkiezingen naar voren gebracht, zodat minister Schippers de VVD als “slachtoffer” van een complot kan neerzetten.
Een meta-complot als het ware.

Reageer
gravatar

Waarom zou God meer met het CDA hebben? Omdat het CDA denkt te weten dat ze het bij het rechte eind hebben? Misschien heeft God wel de pest aan betweterige bijbel-hineininterpretierungen. Weet jij veel?
En dan nog, als je iets hebt geschapen, waarom moet je dan de rest van de tijd nog iets van vinden? Ga lekker weer iets nieuws scheppen ofzo.
Een wereld zonder irritante lui die menen te weten hoe een ander moet leven.

gravatar

Beste Gert,

Je zult pas echte vreugde kennen als je Jezus Christus in je leven toelaat. Dus schop die pratende zwabber het huis uit; God had nooit bedoeld dat dieren konden praten en die van jou is dus het werk van de duivel.

gravatar

Leugens,

Iedereen weet dat the great and almighty flying spaghetti monster iedereen accepteert, ongeacht geloof en afkomst. Behalve robots. Jij bent niet de ware, maar een vuile ID dief.

Ik weet het want ik ben geraakt door zijn noodelige aanhangsel.

gravatar

Pastafari. Met alle respect: jij bent slechts de aankondiger van de ware Schepper van diepzee, hoogland en wolkenluchten: Octopus Paul, Vuvuzela!
En Hij heeft geen gehoororgaan, dus geeft echt helemaal niks om K3.
Sterker nog: toen de Octopus, Vuvuzela!, eenmaal op aarde geïncarneerd was, mocht de evolutie verder haar eigen gang gaan met als toevallig hedendaags product de mens (onder andere). Dus de mens is niet de kroon op de schepping en K3 al helemaal niet!