Studio Speld/YouTube-kanalen K3, Samson & Gert, Mega Mindy NL, Kabouter Plop

Kabouter Plop, Mega Mindy en K3 bevechten Samson en Gert in nieuwe blockbuster Studio 100

Zielenstrijd in Plopsaland belooft bloedstollende actiefilm te worden

Na het gierende succes van The Avengers komt ook Studio 100 met een crossover blockbuster. Deze zomer is ‘Plop: zielenstrijd in Plopsaland’ in de bioscoop te zien. Het belooft een bloedstollende actiefilm te worden voor de hele familie.

“Plop moet in deze film samenwerken met zijn oude aartsvijanden Mega Mindy en K3 om in het Huis Anubis het vertrouwen te winnen van Bumba en Maya”, legt Gert Verhulst uit, de baas van Studio 100. “Uiteindelijk komen ze recht tegenover Samson en Gert te staan, die zijn bezeten door een kwade geest die ervoor zorgt dat de bel het niet doet.” Vanaf daar wordt het één groot spektakel, belooft Gert. “Met heel veel geweld. Heel veel special effects. En opmerkelijk veel seksuele spanning tussen mij en de leden van K3.”

De studio heeft ook al een reeks spin-off-films gepland, waarin onder meer wordt verteld hoe Plop aan zijn superkrachten kwam en waarin we de opmerkelijk duistere en perverse kanten van Bumba leren. Grote afwezige is tot nu toe Piet Piraat, maar, zo verzekert Gert ons, daar wordt in de bonus-scène na de aftiteling opheldering over gegeven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

het is wel een mooie film! Vooral wanneer kabouter Plop Angela Merkel ontmoet en groter blijkt te zijn dan de leider van Duitsland. En dan zegt hij wij schapen het!

Reageer
gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat de bloedstollende blockbuster wordt gefinancierd door een Saoedische “liefdadige” vereniging. Ze willen daarmee aantonen dat het westen door en door verrot is.

Bij moskeeën in Nederland wordt de film al volop gepromoot als ?duivels.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Het wordt mij te kostbaar met al die wereldacteurs die gigantische gages vragen. Het optreden van de spinnen Out en Off heb ik al eerder geannuleerd. omdat de meeste jeugdige kijkers bang zijn van geleedpotigen.

Reageer