Konstantin Aksenov / Shutterstock.com

Annelies heeft een tiny garden in de vensterbank staan

De 28-jarige Annelies uit Amsterdam is de trotse bezitter van een tiny garden in haar vensterbank. Volgens haar een bewuste keuze, want ze heeft genoeg ruimte voor een uitgebreidere tuin of een grote verzameling van planten in en rondom haar huis. “Het geeft gewoon veel rust.”

“Ik ben eigenlijk ook pas sinds vorig jaar overgestapt hoor, hiervoor was het bij mij thuis een grote plantenboel”, vertelt Annelies. “Maar nu ik een tiny garden heb, ervaar ik zoveel meer vrijheid. Ik kan hem meenemen naar waar ik wil. Zo had ik hem laatst meegenomen toen mijn vriend en ik een weekje naar een huisje op de Veluwe waren. Gezellig toch?”

En Annelies heeft nog een reden om over te stappen naar een tiny garden: “Het is ook gewoon een stuk duurzamer, je waterverbruik is veel minder. Daarbij scheelt het dus ook gewoon heel veel in de kosten. Ik ervaar daardoor echt zo veel minder stress. Kortom, ik zou het iedereen adviseren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze kan de theepot met water wegzetten. Kunstplanten behoeven niet te worden bewaterd. Elke maand een keer afstoffen is genoeg verzorging.