Erwin (47) niet meer boos over Geldmaat

Erwin (47) niet meer boos over Geldmaat

Woedend was hij twee jaar geleden. Erwin van de Lagemaat (47) uit Leerdam kon het niet verkroppen dat de vertrouwde geldautomaten van de verschillende banken vervangen zouden worden door de Geldmaat. Inmiddels is hij niet meer boos.

“Nee, het is oké”, zegt Erwin. “Hij is herkenbaar als geldautomaat en hij werkt. Hij is geel en hij heeft een logo waar ik nooit naar kijk. Ik was minder gehecht aan de kleuren van ABN Amro dan ik dacht. En ik heb toch bijna nooit cash nodig.”

We vertellen Erwin dat de Geldmaat in zijn straat mogelijk gaat verdwijnen, omdat mensen toch bijna geen cash meer nodig hebben. Hij verstart. Erwin is weer boos.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig, ik hoef jullie niet te missen. Niet dat ik ooit van jullie geiligheid gebruik zal gaan maken, maar ik kan mij zo lekker vreselijk ergeren aan jullie onfatsoenlijke berichten.

gravatar

Waar blijven de mededelingen van die wellustige buitenlandse dames met een nummer achter hun namen. Ik begin ze zo waar al te missen… als kiespijn.

Reageer
gravatar

Contant geld (cash, red.) heb ik niet meer nodig sinds de corona. Ik gaf opa elke week zakgeld voor de kroeg, maar kroegen zijn al een hele tijd gesloten. Ik hoop dat ze nog lang dicht blijven, want nu kunnen we wat sparen van onze AOW-centen voor onze ouwe dag.

Reageer
gravatar

De chef-hoofdreacteur april 14th, 2021

Omdat jullie niet in de betrouwbaarheid van de De Speld geloven, verzoek ik de directie jullie met onmiddellijke ingang te schrappen als Vage Kennissen.