Jorge hely veiga / Shutterstock.com

Bolsonaro betreurt massagraven: ‘Je had daar zóveel soja kunnen verbouwen’

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is intens verdrietig over het grote aantal massagraven in zijn land. “Het worden er steeds meer. Het is zo ontzettend tragisch. Als je ziet hoeveel soja je op die plekken had kunnen verbouwen, dan breekt mijn hart.”

“Die beelden van die graven gaan bij elke Braziliaan door merg en been”, zegt Bolsonaro. “Veel van die plekken hadden nog een heel leven voor zich. En dat wordt dan zo in de knop gebroken. Verschrikkelijk.”

Bolsonaro moet er niet aan denken hoeveel inkomsten Braziliaanse sojaboeren nu mislopen. “Nee, dan word ik gek. Voor onze boeren is dit nog de grootste tragedie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

✅It is very boring for me, talk to me! ✅★★ Write me. ⚡ Maybe we will make friends ⚡⚡ ==>> b︆︆i︆︆t.︆︆ do/fNCuA

Reageer
gravatar

Gelukkig, ik hoef jullie niet te missen. Niet dat ik ooit van jullie geiligheid gebruik zal gaan maken, maar ik kan mij zo lekker vreselijk ergeren aan jullie onfatsoenlijke berichten.

gravatar

President Jair Bolsonaro heeft gelijk. Wij vrezen eveneens een tekort aan veevoeding door dreigend gebrek aan akkers in ons belangrijkste importland van sojameel. Als wij niet voldoende vlees kunnen exporteren gaat een groot deel van de wereld honger lijden.

Reageer
gravatar

Ik heb hetzelfde als ik door een mooi Gronings aardgasveld wandel. Al dat mooie gas wat klaar is om te oogsten. Dan denk ik, het is tijd om weer vertrouwen in mij en de overheid te hebben.

Reageer
gravatar

“Die beelden van die graven gaan bij elke Braziliaan door merg en been”, zegt Bolsonaro..

Nou nee, dat geloof ik niks van. De meeste Brazilianen zijn katholiek. Ze zijn van kinds af aan gewend aan de afgrijselijke kruisen waarop een ernstig toegetakelde jongeman gekleed in een lendelapje is vastgespijkerd.

Reageer
gravatar

Ik neem het even over van dominee ‘t Heertje. Hij ligt op de ic vanwege corona.

Exodus 20.4: Gij zult u geen gesneden beeld, noch enige gelijkenis maken, van hetgeen boven in den hemel is, noch van hetgeen onder op de aarde is, noch van hetgeen in de wateren onder de aarde is.