Shutterstock.com / Studio Speld

Ramkraak met Canta op kauwgomballenautomaat

In Blaricum zijn hele directe omwonenden enigszins opgeschrikt door een ramkraak met een Canta bij een kauwgomballenautomaat. De kraak werd om zes uur ’s ochtends gepleegd en het is onbekend hoeveel kauwgomballen er zijn buitgemaakt.

Sommige omwonenden kregen er iets van mee. “Ik hoorde zo’n doffe tik, maar ik dacht dat de kat iets van mijn nachtkastje had gestoten ofzo, dus ik ben weer verder gaan slapen. Pas in de middag zag ik toen ik buiten kwam dat de automaat beschadigd was”, verklaart een buurtbewoner niet of nauwelijks ontdaan.

Mensen die wat gezien hebben hoeven zich eigenlijk niet te melden bij de politie. Naar de daders wordt al lang niet meer gezocht.

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben helemaal beduusd dat kleuters in een kleuterwagentje kauwgomautomaten overvallen. Vreselijk toch dat er ouders zijn, die hun kleuters kauwgomballen onthouden. Te erg voor woorden! Heel begrijpelijk dat die arme kleuters daardoor het verkeerde pad op gaan.

Reageer
gravatar

Mama, jij geeft ons elke ochtend luchdozen vol kauwgommenballen mee naar school. Heel lief bedoeld van jou, maar daar kunnen we toch echt onze honger niet mee stillen. Wij hebben liever de Belgische bonbons, die wij nu van de honger elke dag moeten jatten bij de bonbonnerie tegenover onze school.

gravatar

Loesepoes, ik heb destijds niet echt begrepen waarom jij zo hoog nodig honderd kilo kauwgomballen bij de Makro moest kopen, alleen omdat jij een kwantumkorting van vijf procent kreeg. Maar onze kinderen daarmee elke dag voeren gaat mij te ver. Geef ze maar met mij mee, want de kaken van het botergeile collegaatje – waarover ik het gisteren had, weet je nog? – malen de hele dag onophoudelijk.