Shutterstock.com / Studio Speld

GGD: vaccineren wat de pot schaft

Bij de GGD’en krijgen ze veel vragen van 60+ers die een ander vaccin willen dan AstraZeneca. Die mensen krijgen nul op rekest: “Vaccineren wat de pot schaft.”

“Ik weet niet hoe het bij jullie vroeger thuisging, maar hier is het gewoon vaccineren wat de pot schaft”, zegt een callcenter-medewerker uit Assen tegen een bezorgde vrouw. “Anders is het zonder vaccin naar bed.”

Mensen die zondag aan de beurt zijn hebben meer geluk. “Dan is het Pfizer-dag. Toch wel ieders favoriet, glaasje cola erbij. Maar het kan niet elke dag feest zijn. Op maandag is het weer AstraZeneca wat de pot schaft en geloof me – ook dan gaat bij iedereen die spuit gewoon leeg. Al blijven ze vier uur op die stoel zitten, het kan mij niet schelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Seneca, kan ik er alvast twee voor één prijs bestellen, zodat ik eerder geprikt kan worden? Ik ben namelijk pas eind volgend jaar aan de beurt.

gravatar

De verzorgster is vergeten het etiketje te halen van het lemmet van het nieuwe mes, waarmee ze in de rechterhand van de oude man probeert te snijden.
Ik raad aan om het bloeden niet te stelpen met het vuile servet.

Reageer