Shutterstock / Prostock-studio

Shutterstock / Prostock-studio

RIVM: ‘240.000 besmettingen, aantal ligt hoger omdat we vast vooruitlopen’

Het RIVM heeft zojuist een duizelingwekkend aantal van liefst tweehonderdveertigduizend nieuwe besmettingen bekendgemaakt. Die cijfers kunnen volgens het instituut wat vertekend zijn, omdat ze vast wat vooruit zijn gelopen op de besmettingscijfers.

“We waren onze achterstanden aan het wegwerken. Toen zaten we er zó lekker in, dat we dachten: kom, we pakken vast een voorsprongetje, zodat we straks wat meer marge hebben als we weer vertragingen oplopen bij het verwerken van de cijfers. We willen niet constant achter de feiten aanlopen”, laat een woordvoerder weten.

“We hebben vast wat cijfers van de komende dagen meegenomen vandaag. Maar dat trekken we later wel weer recht joh, geen zorgen”, vervolgt de woordvoerder. Hoe lang het precies duurt voordat de voorsprong op de coronacijfers is ingelopen kan het RIVM nog niet zeggen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alles kan een omgedraaide betekenis hebben in de moraal. Geduld is goed als je op de bus wacht, maar misschien niet goed als je een drenkeling voor je neus ziet.
En zo gaat de discussie verder, vooral democratie en sociale waarden zijn omgedraaid.
Vooral zorg.
Toen ik op dag 1 zei dat vaccins niet zullen helpen, betekende dat toen dat aan het licht kwam in de fatsoenlijke media ik wederom betutteld werd als debiel.

Dood gaan.

Reageer
gravatar

Wij willen geen paniek zaaien, maar u begrijpt: op basis van deze cijfers gaat u allemaal op de meest ellendige manier dood. Volgens onze modelleur liggen er op dit moment al bijna 5.000 mensen in onze 1.000 IC bedden en dat wordt alleen maar erger. Voor u is geen plek meer, u sterft roggelend op de betonnen vloer van een TL-verlichte ziekenhuiskelder.

Reageer
gravatar

Rommelige Informatie Voorziening Maatregelen (RIVM) voorziet u regelmatig van verwarrende berichten waarvoor de medewerkers eigenlijk absoluut geen tijd hebben, maar waarin ze wel lekker veel zin hebben. om u te pesten.

Reageer