Beeld: YT / Robert Zujan

Man die elke dag 6 blikken Monster Energy drinkt denkt dat hij ADHD heeft

De 31-jarige Robert uit Schiedam die elke dag minstens 6 blikken Monster Energy drinkt weet het zeker: hij heeft ADHD. Althans heel zeker weten doet hij het weer niet, want hij heeft zich nog niet officieel laten testen. “Maar ik voldoe aan veel symptomen volgens het internet.”

“Ik lees overal op internet dat het best wel vaak op latere leeftijd nog bij je vastgesteld kan worden”, legt Robert uit terwijl hij een blik Monster van achter zijn bureau richting de prullenbak kiepert. Terwijl het blikje door de overvolle prullenbak met blikjes terug de grond op valt springt hij op: “Kijk, dit bedoel ik nou. Dan ben ik zo weer een kwartier afgeleid door zoiets klein als dit. Ik kan me nog geen half uur achter elkaar concentreren op mijn werk. Snap je?”

 Volgens Robert heeft hij al veel dingen geprobeerd om andere verklaringen uit te kunnen sluiten: “Ik ben al gestopt met het drinken van koffie, dus dat was het ook niet. Ik denk dat ik gewoon aan de ritalin moet, of misschien zelfs wel concerta. We gaan het horen. Ik pak trouwens nog even een koud ‘sappie’, wil je ook?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *