MaykeB, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Redacteuren De Correspondent zijn al hele dag een boek aan het lezen

Een bijzondere dag op de redactie van De Correspondent. De redacteuren zijn al de hele dag een goed boek aan het lezen en een beetje uit het raam aan het hangen. “Zullen we vanmiddag een lange YouTube-video van David Graeber kijken?“, vraagt Rutger Bregman aan Jesse Frederik. “Yes, nice man!“, antwoordt zijn kornuit.

“Wow, heb je dit gelezen?“, zegt Rob Wijnberg terwijl hij de redactie binnenrent. “Malcolm Gladwell betoogt dat gesprekken met vreemden makkelijker zijn dan je dacht! Dit verandert alles!”

Een redactiestagiair die met rode koontjes achter haar laptop zit wordt gevraagd wat ze aan het doen is. “Wat kijk je?“, vragen haar collega’s. “O, niets, niets”, zegt ze snel. “De Instagrampagina van een kunstenaar uit Georgië.” “Ah, dan is het goed”, zeggen haar collega’s.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *