Notities

Pijnlijke notities met Volt openbaar gemaakt: ‘leuk te ontmoeten’

Een pijnlijke klapper voor de nieuwe partij Volt. Uit de openbaar gemaakte notities van het gesprek met de verkenners wordt duidelijk dat de nieuwe lijsttrekker Laurens Dassen niemand spaart. De meest confronterende notitie: “Dassen vindt leuk te ontmoeten.”

“Volt wil heel graag koffie”, “als jullie ook willen anders hoeft het niet”, “begint nu wel heel echt te voelen”. Het is waar Rutte al voor vreesde. Het zijn aantekeningen die je gewoon niet op een betere manier kunt interpreteren. “Dassen blijft herhalen: zit hier door kiezer en vrijwilligers.”

Geert Wilders had de verkenners gevraagd om ook alle app-berichtjes openbaar te maken, maar komt daar bij het zien van deze notities op terug. “Laat maar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat leidt mooi af. Pieter Omtzigt moet zijn positie in de kamer lekker opgeven: die kostbare kamerzetel mag niet verloren gaan voor mijn kabinet als ik Pieter buiten laat trappen.

Reageer
gravatar

Nee Mark, je bent gewoon bang dat het liegen en bedriegen niet meer kan met Pieter in het kabinet. De Rutte-doctrine is nu al op sterven na dood.

gravatar

Dat is ons nieuwe model elektrische auto, met een moderne supercomputer aan boord, dat op de testbank geen uitstoot meet!