Lisanne Vegt / Studio Speld & PRO SHOTS / Frank Renia & Jeroen Meuwsen / Shutterstock &

Lisanne Vegt / Studio Speld & PRO SHOTS / Frank Renia & Jeroen Meuwsen / Shutterstock &

Wéér zo’n gelikte campagnevideo: Laurens Dassen korfbalt met Nederlands kampioen

We werden vanochtend wakker met wéér een vette, gelikte campagnevideo van een lijsttrekker. Na het filmpje van Dilan Yesilgöz met Rico Verhoeven is het nu de beurt aan Laurens Dassen van Volt, die een waanzinnige video heeft opgenomen met Janko Bakker, misschien wel de bekendste Nederlandse korfballer die er is. Natuurlijk, het levert teringvette beelden op, maar is het ook niet een beetje oneerlijk? Een Nederlandse korfbalkampioen annex sekssymbool inzetten om extra stemmen te harken?

“Je wéét gewoon dat Dassen nu bakken met stemmen krijgt omdat hij in één video te zien is met Janko Bakker, de ‘GOAT’ van de korfbalsport”, zegt politiek verslaggever Xander van der Wulp. In het vrij sensuele filmpje zien we hoe Dassen, gehuld in een heel kort sportbroekje en een tanktop, de ene na de andere bal richting de korf werpt. Halverwege, na een intens duel met Bakker, doet hij een zweetband om. Het is onmiskenbaar sexy van Dassen, maar moet het niet over de inhoud gaan?

“Je merkt gewoon dat politiek een heel geil spelletje is geworden. Het draait niet meer om vermogensbelasting of zorgtoeslag, maar om wie de lekkerste kuiten heeft”, legt Van der Wulp uit.

Het moge duidelijk zijn dat de campagneleider van Dassen bekend is met het begrip ‘seks sells’. Maar waar houdt het op? Zien we straks Chris Stoffer een potje petanque spelen? Van der Wulp heeft een duidelijk advies: “Stem met je hoofd, niet met het deel van je lichaam dat heel sterk reageert op Laurens Dassen in een korfbal-outfit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *