Shutterstock/Dutchmen Photography

Shutterstock/Dutchmen Photography

Volt kiest Laurens Dassen (37) als lijsttrekker: ‘Kiezers willen een gezicht dat ze nog niet kennen’

Volt draagt de 37-jarige Laurens Dassen voor als lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen in november. Het bestuur denkt dat kiezers de oude politiek zat zijn en behoefte hebben aan een gezicht dat ze nog niet kennen.

“Het is tijd voor een nieuwe generatie politici”, zegt co-voorzitter Denise Filippo van Volt. “Mensen zijn op zoek naar een onbeschreven blad, een jong en fris persoon die ze op dit moment nog niet zouden herkennen op straat. Een nieuw gezicht. Met die insteek hebben we een profielschets opgesteld en daar is Laurens uitgekomen.”

Dassen was in het verleden onder meer werkzaam voor ABN Amro. De afgelopen twee jaar was hij lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Volt is een politieke partij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh u haalt graag nazistische gezelligheid naar binnen? Tis toch zonde die eerste redevoering van die man was toch zn beste. Veel plezier nog dan met uw vriendjes en gesprekken over werk in uw tuintje. Vind u t erg als u mij niet meer ziet, fijn bedankt.

Reageer
gravatar

In de ochtend bij het tankstation, rondje snelheid gemaakt met zn bolide, pitch klaar stop vraag me niet waarom ze t knap vinden van zichzelf

gravatar

Tussen obl en nbl staan er dronken koeien in de wei, en klaar voor opening t zoutzuurbad. Laatste keer dat ik zag nog stevig potdicht, goed seal werk moet gezegd worden.

Reageer
gravatar

Zo vriendin/zus/vrouw ken je de film the Devil all the Time? U kwam hier fietsend aan en verdween. Een maand of 4 zag ik m van de vorige keer, in de Ardennen neergelegd? Iets verder beiden dan 2 maanden, onvoorstelbaar inderdaad nee denk t niet ergens anders, ja fietsen hier in de buurt, eentje uit Dendermonde?

Reageer
gravatar

Verbouwereerd is dan wel weer nieuw in t vocabulaire dankzij nieuwkomer. Is t uw broer, ja misschien andere vader dst sowieso. Tja toch weer onbevangehrid over doubts and fears.

gravatar

Lijkt beetje op dat project Houellebecq, van zgn kunstenaarscollectief woordspeling met Kerouac, dank voor hulo vsn identificatie beiden van deze gestoord vertoonde kunstenaar, is geen kunstenaar maar totaal narcsstich individualistich, u zet die gast in berld omdat hij ook levensgevaarlijk is, vinden we gewoon niks alleen maar sfeer verpestend.

Reageer
gravatar

Zo beste man op xe pitch, beste vrouw (heeft een waarschuwing) en beste nsiveling, hopelijk leggen we u om voordat u l de pleuris krijgt, zijn nogal streng wst beroerde levenservaring betreft. Timing meestal stap positief voor, wel let op geen garanties, u staat en blijft staan als u zich gaat identificeren als hetgeen u zelf haat, ben u al uit gesprek, tja conditioneel was ze heel sterk, toen werd ze ook vijvergriendgrijns, twijfel? Nee over t verleden niet, ja heel lastig van die persoonlijke aandacht heb ik een last, botox is immens domne solidariteit net als blader schouderdek, kijk die botox, 1 maakt een gebaar voor oplossing, betekent niet dat allen gelijk t zelfde moeten doen als er onmogelijk en onvoorstelbare handelingen gaan gebeuren, pas t liefst gewoon helemasl niks recht, ja gaat niet gebeuren jongere vrouw dst we u zo gaan zien,

Reageer
gravatar

Mooie ritten mr Vintergaard, wie was in uw vorig wielerleven? Fijn om mijn dochter oprecht naif en blij te zien, gisteren was bij de Avondetapoe haar vader/begeleider Lance er ook. Begrijp dat u deze combi t liefst heeft met oog op de toekomst, hopelijk geen aflevering Brave New World 47 jongens die Vintergaard wordt te zeer mens, leeft Gino Mader nog? Ja toch nog wat minder menselijk. Fit genoeg Lance dat u bent, talent ligt en bestaat niet als eeuwig, vergelijkingen u zelf of 22 of u van 26 tegen iemand van 22 jr, mentaliteit had u ook van 22 jaar, aanpassingen t beste in evolutie, nee niet kamp beste techniek, stapelambitie voor t nooit perfecte sprookje zoals nu de nieuwe selfmadedassclash, weet zeker dat ze u ziet bij hardloopwedstrijd.

Reageer
gravatar

Dubbrlganger magistraat, mag ik weten u was Vintergaard, mijn dochter is al even zo verbouwereerd gespitsgebrekgepaard, keek met een blik van goh u ben opgeklaard. Lance Armstrong als vader? Vreemd niet, Sepoo, mooi heb u graag fiets talent. Marathon dat ze zeker wel kijken kom. Leeft ie nog die ander die is ingestort? Ja Vintergaard wordt risico, stapel tomizoloyobibakatula.

Reageer
gravatar

Die beelden in de Jumbo op een vroege februari van uw dubbelganger zijn verknipt dus begreep het lastig, strategisch zeker niet onderschat in aanvang, dus dat was extreem verwarrend, muts was op tijd in de middag bij een check. Wij zien hier gewend om excuses te maken van elders beroerd uitgevoerd technisch werk en beleid, ook al zo moeilijk uit te leggen. Ja dat ertoe doet, ook niet trouwens. Nee niet ingehuurd, veel beterschap! Even geen wijn meer, uw nuchterheid en discipline zijn fenomenaal. Ik zie en voel uw beeld van betere welvaart en weet dat u daarvoor vecht, waarvoor veel dank! Ja waardeer ook uw kant van pittige zaken, dank u ook!

Reageer
gravatar

Une Brloki? Serieuz dilleuax de kapelaan van 27ste eeuw wereldorde was uitgevaren, het woei en t boei, bochten gevaren.

Alle 7 magistraten van omniversum der gallituden waren elders aan t vergaderen. Gemoooeeeessssshhhhhhahahahahaaihaai zeemvinnen parcours Gladiolen? Moeskroen kikkers? Aliumsodemaliuoha tomatskitoemelesavitsj?

Luid getoeterd, u allen hier verenigd in de ordetroepen van protesteren tegen optredens, wij verzamelen hier orders.

U loopt niet, u staat niet, u eet niet kortom praktisch niks!

Reageer
gravatar

Maar kan hij een beetje naaien? Anders kun je nooit ‘t volk in de ster pakken. Dan blijf je ‘n niemandalletje die alleen een vorstelijk salaris opstrijkt en wacht op een lift naar de EU.

Reageer