NOS

Ollongren: ‘Heb trouwens nog corona’

Ruim drie uur in het debat is nu ook ex-verkenner Kajsa Ollongren aan het woord. Na lang in stilte naar alle Kamerleden te hebben geluisterd, loopt ze naar het spreekgestoelte in Vak K: “Ik heb trouwens nog corona.”

“Ja ik dacht: voor ik het vergeet en we allemaal weer naar huis gaan: Ik ben nog steeds ontzettend besmettelijk”, aldus Ollongren. “Ik ben nu ook mijn smaak kwijt! Heel gekke ervaring. Goed, dat was het. Heeft iemand vanavond een lift trouwens? Mijn chauffeur is ziek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij nemen die corona maatregelen zelf heel serieus. Met al die mondkapjes zie ik niet wie wie is. Mijn bril beslaat altijd, mijn geheugen wordt er mistig van. Wie bent u eigenlijk?