shutterstock.com/Parichat Srisuphan

Handig! Deze beha is ook een spiraaltje

Nadat Belle haar beha acht maanden lang non-stop had gedragen, deed ze een verrassende ontdekking. Het kledingstuk bleek beha en spiraal ineen te zijn: “Ik voelde ineens iets kouds en puntigs bij m’n linkerborst. Toen ik m’n beha uitdeed, bleek een stuk metaal zich een weg naar buiten te wurmen. Eerst dacht ik nog dat het een foutje was, maar toen zag ik het: deze beha is gewoon multifunctioneel.”

De uitgewoonde beha is niet meer te dragen als ondergoed, maar dat is volgens Belle niet erg: “Nu kan ik ‘m nog als spiraaltje gebruiken. Super handig, ik was toch al aan het nadenken over welke anticonceptie ik zou kiezen.” De ex-behadraagster vervolgt: “Kijk, anticonceptie zit natuurlijk niet in het basispakket. Dus als mijn beha me dan op zo’n manier tegemoet komt, kan ik alleen maar dankbaar zijn. En het is nog goed voor het milieu ook!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *