shutterstock.com/July Prokopiv

Dit zegt de kleur van je maandelijkse feest over jouw persoonlijkheid

Iedereen heeft een persoonlijkheid. Maar wat zegt de kleur van jouw godinnenvloeistof nou precies over die van jou? Pak de kleurwaaier er maar bij, want nu kun je binnen een oogopslag een beeld krijgen van je jouw ware zelf.

Eikeltjesbruin
Als jij een eekhoorn ziet gaat jouw hart sneller kloppen, want jij bent op-en-top bosmens! Tussen de bomen voel jij je meer jezelf dan tussen de mensen. Je kan jou niet gelukkiger maken dan met een lange boswandeling waarin je je menstruatiebloed voert aan de varens.

Zwart
Mensen die ‘Only positive vibes’ op hun Tinder hebben staan swipe jij resoluut naar links. Jij vindt het leven niet makkelijk en dat mag de hele wereld weten. Als de rode (zwarte!) vlag uithangt draai jij Avril Lavigne’s vroegere werk, trekt je terug met de glossy van Maarten van Rossum en staart naar je zelfgemaakte tegelwijsheid ‘Het leven is een begrafenis en ik heb niet de energie om slingers op te hangen.’

Dieprood
Whoop, whoop, daar is de partygirl! Jij stift je lipjes rood, trekt een jurkje aan waar het touwtje van je tampon net niet onder vandaan komt en duikt het nachtleven in op zoek naar vaarders van de rode zee. Je bent agressief op een erotische manier, groot fan van Marco Borsato en laten we eerlijk zijn, hij waarschijnlijk ook van jou.

Nu hoef je nooit meer te twijfelen over wie je bent!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bah, nette mensen praten hier niet over.
Jezus heeft over dit vrouwengebeuren nooit iets gezegd. Genesis 1:1 – 2:3 en 2:4 – 2:24 hebben er ook niet over.

Ik en de kerkenraad verbieden daarom alle gemeenteleden van oud tot jong om over dit onderwerp ook maar één woord te reppen. Ook niet in het gezin.

Reageer