Shutterstock.com / Studio Speld

Quechua komt met opgooistemformulier

Goed nieuws voor mensen die altijd de halve dag bezig zijn met het openvouwen van hun stemformulier! Quechua heeft een pop-upstemformulier ontworpen dat alleen maar hoeft te worden opgegooid en dan klaar is voor gebruik. 

“Je bent binnen twee minuten helemaal klaar om te stemmen”, zegt een woordvoerder van Quechua trots. “Het enige wat je hoeft te doen is het stemformulier pakken, het in de lucht te gooien en te stemmen. Daarna kun je lekker op een stoeltje met een blik bier in de hand kijken hoe andere mensen aan het kutten zijn met hun ouderwetse vouwbiljetten.”

De 24-jarige Jarno uit Heemskerk heeft al een pop-upstemformulier. Hij is nog niet onverdeeld enthousiast. “Het opwerpen gaat inderdaad heel makkelijk, maar het terugvouwen is bijna niet te doen.” Hij wendt zich tot de vrijwilligers van het stembureau. “Is hier iemand die weet hoe je een pop-upstemformulier moet invouwen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De stemmentellers moeten ook elk gigantisch formulier open, het rode rondje zoeken bijbehorende naam en partij noteren en tenslotte weer opvouwen. Heel omslachtig. Dat gaat lang duren. Ook al omdat na elk formulier de handen gewassen moeten worden.

Reageer
gravatar

Dat doen wij ook voor surprise-avond. Maar er is wel een klein maartje. Wat nu als een kandidaat een stembriefje met zijn eigen naam krijgt?

gravatar

Dan kunt u ook bij de Decathlon zijn. Daar zijn ook B’twin Tilt opvouwstemformulieren. Gemakkelijk en snel met 1 hand op te vouwen.

Reageer