NOS / NTR

Ophef over bloot tv-programma: ‘In de jaren 70 al gedaan’

Er zijn 100.000 handtekeningen verzameld in de petitie tegen het televisieprogramma ‘Gewoon Bloot’. Ook SGP-leider Kees van der Staaij en DENK-kamerlid Tunahan Kuzu zijn er totaal niet over te spreken. “Dit is in de jaren zeventig al gedaan!”

“Wat zullen onze kinderen wel niet denken?“, zegt Kuzu in een filmpje, woest vanuit zijn auto. “Dat je een halve eeuw later een tv-programma precies kan herhalen en dan zeggen dat het ‘baanbrekend’ is? Walgelijk!”

Van der Staaij is het met Kuzu eens. “We moeten onze kinderen beschermen tegen culturele regressie. Het zou in Nederland niet moeten kunnen dat een gezin de op zolder verstopte televisie aandoet en vervolgens een ‘grensverleggend’ programma ziet dat ze al kennen uit hun jeugd. Let op mijn woorden: Als we dít toestaan, is er over vijftig jaar ophef over een nieuw televisieprogramma voor kinderen waarin volwassen mensen naakt te zien zijn.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Partij-tegen-de-Burger-shortcode-2.png


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weten jullie, dat Kees maar ongeveer eens per jaar in een gesloten badkamer van onderbroek wisselt. Bij het urineren kijkt hij niet naar zijn piemel, zodat hij vaak mis pist.

Zijn vrouw heeft hij sl”*chts één keer naakt gezien, helemaal per vergissing. Daarna heeft hij wekenlang om vergeving gevraagd aan zijn Heere en zijn vrouw jarenlang aan hem.

Neuken ging uiteraard zo snel mogelijk geheel zonder genot van zijn vrouw onder de dekens met het missionarisstandje, maar uitsluitend om veel nageslacht te krijgen.

Hij moet toch erg afzien voor zijn god.
Maar zijn vrouw veel meer.

gravatar

Mogen volgelingen van Van der Staaij al naar een televisie kijken, die is verstopt op zolder (of in het schuurtje), zodat hun vrouwvolk dat vanuit de keuken niet kunnen zien?

Reageer
gravatar

Corrieke,
Nou en? Zie jij dan op jouw naaktstrand uitsluitend mooie jeugdige mensen bloot rondlopen? Weet je wel, van die fraai geboetseerde meiden en knapen waarop de beeldredacteur van De Speld zo dol is. Waaraan jij niet kunt tippen.
Jouw Oma