Shutterstock.com / Studio Speld

Eric is verhuisd naar een twee-onder-een-kap pot proteïne

De 24-jarige Eric is sinds kort de eigenaar van een bijzonder ruime woning. Hij is verhuisd naar een twee-onder-een-kap pot proteïne.

“Ik woon nu groter dan mijn ouders”, vertelt Eric trots terwijl hij met een ladder naar de deuropening klimt. “Want zij wonen in een simpel rijtjeshuis. En dan ook nog eens een rijtjeshuis waarmee je amper spiermassa opbouwt. Dan is mijn huis een lot uit de loterij. Ik twijfelde geen moment toen ik ‘m zag staan in de webshop van Mo Bicep.”

Dat Eric de pot proteïne niet helemaal voor zichzelf heeft, vindt hij niet erg. “Het is ruim genoeg. De buurvrouw woont er zelfs met haar hele gezin: zijzelf, de sterkste man van Nederland, en hun twee fitgirls. Soms gaan we heel vies bij elkaar eten.”

Toch kijkt Eric ook alweer verder naar een nieuwe woning. “Vrienden van me hebben een pot proteïne-villa op het platteland gekocht. Die gasten gaan echt voor goud. Dat lijkt me ook wel wat.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Let niet op de foto, die de situatie van Eric (24) veel en veel te mooi voorstelt.

Eric is een zielige, verarmde kabouter. Hij leeft op
Amsterdamse vuilnisbelt. Daar is geen paddenstoel te vinden. Daarom leeft hij met zijn hele gezin in een lege proteïne-pot naast lege verpakkingen van EPO, anabolen en andere spierversterkende middelen. Wij Den Boschkabouters sturen hem en zijn familie af en toe voedzaam voedsel uit Brabant toe.

Reageer