Marcel Rommens / Shutterstock.com

Campagne ‘stem op de hoogst geplaatste man van witte kleur op lijst 1’ nu al groot succes

Een groep ‘jonge politieke honden’ hadden het een tijdje terug mooi bekeken: ze besloten zich hard te maken om eindelijk eens de hoogst geplaatst man van witte kleur op kieslijst 1 herverkozen te laten worden. En met groot succes: mede door de campagne staat die persoon nu vrij hoog in de peilingen. 

“Echt gaaf om te zien”, zeggen activisten Bente, Dilan en Wendy. “Het is zo mooi om te zien dat als je je organiseert, dat ook echt zin heeft.” 

Nog een paar nachtjes slapen tot 17 maart, waarna we zeker weten of de eerste man van witte kleur op plek 1 op lijst 1 het goed zal doen. We duimen voor hem, namens alle mannen van witte kleur!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Kees, jij hebt helemaal geen affiche nodig. Onze Almachtige Heere zorgt dat jij de volgende keer ALLE stemmen krijgt.
Begin als de wiedeweerga met jouw familie een ark te bouwen, want over vier jaar moet het schip klaar zijn.
Artis heeft al toegezegd dan alle dieren te zullen leveren.

gravatar

Loezepoes, jij bent wat geloven betreft wispelturig. Eerst was het moedermaagd Maria, daarna Boedha, dan Wodan, vervolgens Brahma, toen het Vliegend Spaghettimonster en nu Jezus. Kies onderhand eens jouw blijvende godheid, bijvoorbeeld een levende mens. Jouw eigen Leo.

gravatar

Leo, ik geloof helemaal niet in Jezus als god. Is het jou dan niet opgevallen dat ik al de hele week een sjaal over mijn hoofd draag? Loes