Shutterstock.com / Studio Speld

Mimespelers zetten uit protest onzichtbaar terras buiten

” ”

Uit protest tegen de huidige maatregelen hebben mimespelers door het hele land hun onzichtbare stoelen buiten op straat gezet. ”         ,         !”

”       ,      “, mimet mimespeler Pyoter zichtbaar aangedaan. Hij heeft vanochtend vroeg al zijn onzichtbare terrastafels en stoelen op straat gezet, om op die manier aandacht te vragen voor de verstrekkende gevolgen van de coronamaatregelen voor de kunst- en cultuursector. ”              ….             _        !”

Volgens Pyoter is het daarnaast goed mogelijk om coronaproof op te treden vanuit de onzichtbare doos waarin hij opgesloten zit. ”               .                    !”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb het vanavond voor negen uur even uitgeprobeerd, maar een zichtbare terrasstoel zit een stuk lekkerder dan een onzichtbare.

p.s. Ik schrijf maar niet voor ons beiden, anders krijg ik van mijn vrouw Loes weer op mijn flikker en dreigt ze weer met scheiden.

Reageer
gravatar

Juist ja.

Ik vind in de zomer met een dekentje op de grond zitten ook wel iets hebben. Liggen ligt mij eigenlijk meer, maar Leo wil er dan gelijk bovenop.

gravatar

Kan ik met een onzichtbaar rood potlood onzichtbaar stemmen op een onzichtbaar stembiljet op een onzichtbare Mimepartij in een onzichtbaar stemhokje van een zichtbaar stembureau?

Reageer
gravatar

Oh ja, binnen de familie is het algemeen bekend dat oma in de tweede wereldoorlog fout was. Het schijnt dat zij degene is die Anne Frank heeft aangegeven.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.