shutterstock.com/Foxy burrow

Genderrevealparty: Marij stuurt al haar vriendinnen een dickpick

De zwangere Marij heeft zojuist de 20-wekenecho gehad en weet nu het geslacht van haar ongeboren kindje. Het is een jongen! Het liefst zou ze dit groots vieren, maar omdat ze geen genderrevealparty kan organiseren en het toch aan haar ouders, vriendinnen en collega’s wil vertellen, gaat ze voor een virtuele variant. Ze stuurt iedereen een dickpick.

Marij: “Ik wilde eigenlijk een foto van de echo sturen, waarbij ik op het geslacht zou inzoomen, maar omdat het kindje steeds maar draaide, lukte het niet om de juiste hoek te krijgen. Daarom koos ik voor een klassieke geslachtsonthullende optie: de dickpick. Gelukkig was mijn vriend bij me en toen mocht ik tegen zijn zin in een foto van de inhoud van zijn boxer maken. Mijn vrienden en familie reageerden stomverbaasd. Sommigen waren zelfs geshockeerd. Ze hadden allemaal verwacht dat het een meisje zou worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *