Shutterstock: Antonio Guillem

Man wil lachgas gebruiken maar heeft geen auto

De 21-jarige Michael heeft alles in huis gehaald om lachgas te kunnen gebruiken: een lachgastankje, een slagroomspuit, ballonnetjes en z’n goede humeur. Toch heeft hij één groot detail over het hoofd gezien. Michael heeft namelijk geen auto.

‘’Heel dom’’, laat hij weten. ‘’Wat heb je nou aan al die spullen als je geen auto hebt om het in te gebruiken?’’. De jongeman staart verloren uit het raam van zijn kamer. Even later belt zijn vriend aan, die flink teleurgesteld is dat het hele feest niet doorgaat.

‘’Heel jammer’’, zegt de 20-jarige Kevin. ‘’Nu zitten we maar een beetje in deze kamer te niksen.’’ Ondertussen friemelt hij aan wat zwarte ballonnetjes. ‘’Zullen we dan maar gaan blowen?’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben in de jaren zestig begonnen met LSD. Ik denk dat de huidige jeugd niet meer weet wat voor hemels spul dat was. Daarna werd het wiet en hasjiesj, omdat LSD niet meer te krijgen was en helaas om een of andere onnaspeurlijke reden nog steeds niet.

Maat wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat de redactie meent dat alleen de jeugd van die hemelse producten geniet. Wij oudjes “gebruiken” ook als is het zelden lachgas. Schrijf daar, verdomme, ook eens iets over.

Wij zijn een vergeten doelgroep!

Reageer