Decupre

Arlette Adriani wint Sonja Barend Award voor interview in Decupré-reclame

Presentatrice ontlokt directeur zeer commerciële uitspraken

De prijs voor beste tv-interview van het jaar gaat naar Arlette Adriani. De presentatrice krijgt de Sonja Barend Award voor haar ‘zakelijke en informatieve’ interview met Decupré-directeur Irene Best in de tv-reclame van Decupré.

“Adriani verliest ondanks de gevoeligheid van het thema ‘matrassen’ geen moment de controle over het gesprek”, oordeelt jurylid Emma Curvers. “Met een warme glimlach weet ze directeur Best zeer commerciële uitspraken te ontlokken over visco-elastisch traagschuim gecombineerd met koudschuim.”

Met prikkelende en gerichte vragen als ‘jullie worden ook heel goed beoordeeld hè, heb ik gezien’ brengt Adriani haar gastvrouw zichtbaar in het nauw. “Toch krijg je als kijker nooit het gevoel dat het ongemakkelijk wordt, mede omdat Adriani en Best op een zo te zien buitengewoon comfortabel matras zitten. Wellicht van M-Line of Tempur”, aldus jurylid Arjen Fortuin.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

O got ja, ik geloof dat ik weet wat jullie bedoelen: die lelijke geblondeerde toot met d’r gebabbel.

Ik probeer daar altijd voorbij te komen met doorspoelen of het geluid uit.

Reageer
gravatar

Decupré-directeur Irene Best heeft drs voor haar naam. Van een doctorandus mag je verwachten dat ze niet liegt.

Het is wel opvallend hoe diep fatty boom boom Arlette Adriani met haar dikke kont in het matras zakt.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

gravatar

Lieve tante Corrie,

Mevrouw Best is ergens in afgestuurd. Meneer Gent heeft al een tipje van de sluier gelicht. Haar afstudeeropdracht ging waarschijnlijk over hersenspoeling, maar ze heeft het begrip verkeerd gedefinieerd.

Uw liefhebbende neef Jan

gravatar

De Speld maakt verholen reclame voor de M-lijn-matrassen van Decupré, In tegenstelling tot de andere reclameverhaaltjes mogen de lezers nu reageren. Dus bij deze:
Decupré beweert marktleider te zijn. Dat is zo maar dat is B…… (gecensureerd, mod.)

Reageer