Studio Speld

Studio Speld

Weer ongepast: Jumbo maakt reclame met scheidsrechter Lahoz

Opnieuw een blunder van de Jumbo. De supermarktketen heeft een reclame opgenomen met in de hoofdrol scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz.

In de reclame is te zien hoe Lahoz door het gangpad van de supermarkt struint terwijl hij links en rechts kaarten uitdeelt aan winkelend publiek. Als iemand met Argentijns shirt een blik erwtensoep richting een groepje mensen smijt, doet hij alsof hij het niet heeft gezien. Ook Rapper Donnie speelt in de reclame.

Op sociale media is met verbazing gereageerd op de nieuwste Jumbo-commercial. “Compleet ongepast zo vlak na onze uitschakeling”, schrijft iemand bijvoorbeeld op Twitter. En een ander veel gedeeld bericht luidt: “Hoe kan het dat niemand, niet bij het reclamebureau, niet bij de directie, heeft gedacht: misschien is dit niet het moment om een reclame te maken met een Spaanse scheidsrechter waar iedereen nu een hekel aan heeft.”

Update: Jumbo heeft de reclame inmiddels offline gehaald en vervangen voor een reclame waarin Frank Lammers ruzie krijgt met een pak diepvriesgarnalen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *