Studio Speld / Twitter: @Eftel64remix

Wopke Hoekstra biedt excuses aan vanuit Vogel Rok

Wopke Hoekstra is in opspraak gekomen nadat hij online een foto deelde waarin hij midden in de lockdown met Sven Kramer in Thialf aan het schaatsen is. Vandaag bood hij tijdens een werkbezoek zijn excuses aan vanuit de Vogel Rok. 

“Mijn oprechte excuses voor de foto met Sven Kramer. Zoiets geeft nu niet het juiste beeld.” Bij zijn excuses deelt Hoekstra een foto waarin je hem serieus en schuldig helemaal voorin de paarse achtbaankarretjes ziet zitten. Eigenlijk wilde hij er zo’n flitsfoto voor gebruiken,  die je bij de uitgang van de Vogel Rok altijd kan kopen, maar die waren toch een beetje duur. “Ik hoop dat we dit snel achter ons kunnen laten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ga altijd vlak voor de verkiezingen naar het Sprookjesbos om inspiratie op te doen. Dan nog even langs Pinokkio, kijken wie de langste neus heeft gekregen.

Reageer