Woningnet

Exclusief: op dit platform moet je 22 jaar wachten voor je het kunt gebruiken

Wat is woningnet.nl precies?

Liefhebbers van de exclusieve app Clubhouse, opgelet: op dit platform kun je je account pas na 22 jaar gebruiken. Woningnet heet het, en het aantal gebruikers is sinds de coronacrisis geëxplodeerd. 

“Het is heel exclusief”, zegt de 30-jarige Jop enthousiast. Hij is al sinds 2009 lid van woningnet en is nog nooit in de buurt van een uitnodiging tot bezichtiging gekomen. “Je wordt de eerste 22 jaar compleet genegeerd. Je bent kansloos, niemand kijkt naar je om, en toch blijf je reageren. Heel slim gedaan.”

Het enorme succes heeft het platform volgens gadget-journalist Florian Mansvelder grotendeels te danken aan de huidige tijd. “Het platform springt slim in op de trends van nu”, zegt Mansvelder. “”Ze weten precies waar mensen behoefte aan hebben en weten dat superexclusief te houden. Geloof mij maar: dit platform zal nog járen een ding blijven.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Doorzonwoning
Een woning met aan beide zijden minstens één groot raam, zodat men er dwars doorheen kan kijken. De populariteit stamt uit de jaren zeventig.

Doorzoekwoning
Een woning die gemakkelijk doorzocht kan worden. Wordt vooral aangeraden aan criminelen. Er zijn nog 147 doorzoekwoningen beschikbaar. (Zie de foto.)

Reageer