Spekglad buiten: KNMI adviseert Dumpert in de gaten te houden

Webpagina biedt duidelijk overzicht van plekken waar het glad is

Het is vandaag spekglad buiten. Het KNMI adviseert daarom goed Dumpert in de gaten te houden voor waar je vandaag veilig over straat kan en welke plekken je beter kunt mijden.

“Op Dumpert staat een duidelijk overzicht van alle actuele gladde plekken”, zegt weerman Gerrit Hiemstra. “Waar moet je niet rennen? Waar ga je geheid op je bek? Waar kan je niet met je auto op het ijs? Het is allemaal handzaam samengevat op de dagtoppers-pagina.”

Hiemstra adviseert gewone Nederlanders om kudos te geven aan filmpjes waarop te zien is dat mensen onsmakelijk hard onderuit gaan. “Dan komen de plekken waar het glad is in de top 5 te staan. Dan ziet heel Nederland het. Dat is veilig.”

Voor extra informatie kun je volgens Hiemstra terecht in de groepsapp met je vrienden van de middelbare school. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier in ons dorp Hillegom is de situatie niets beter, alle zijstraten en woonerven zijn gevaarlijke botbrekende plaatsen geworden, strooiën vergeet het maar

Reageer
gravatar

De redactionele reden om met waarderingspunten (kudos) te stoppen is voor mij minder belangrijk dan het verwijderen van de irritante berichten met een link (meestal naar een seksplek), die met dagelijkse herhaling van dezelfde tekst onder verschillende namen worden geplaatst.

En het onheus belachelijk maken van politici met racistische, seksuele (lhbti), en fascistische argumenten, die niets met zijn/haar gedrag of mening te maken hebben,

Let op:
Chef-hoofdreacteur NIET chefhoofdredacteur.
Eén letter minder, maar een wereld van verschil.