Hoekstra beukt Rutte opzij om goed nieuws over avondklok te brengen

De persconferentie van dinsdagavond is kort na de start verstoord door minister van Financiën Wopke Hoekstra. De CDA-lijsttrekker kwam het zaaltje binnenstormen en beukte premier Mark Rutte aan de kant om het nieuws te kunnen brengen dat de avondklok niet wordt verlengd.

“Als de besmettingen blijven dalen, dan eindigt de avondklok op 10 februari”, zei Hoekstra hijgend. “Wij vinden het belangrijk dat mensen perspectief hebben.” Hij graaide de papieren van Rutte van de katheder. “En we openen de winkels weer voor afhalen”, riep hij nog snel, voor hij door beveiligers naar buiten werd geëscorteerd.
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alle gekheid op een stokje, ik zag Irma Sluis weer bij de persconferentie vandaag. Helaas maar even. Iedere keer als ik zie, word ik meer verliefd op haar.

Mijn verzoek aan de publieke omroep is daarom:
of haar een dagelijkse programma van minstens een uur te geven.
Of aan de regering om haar niet meer te gebruiken als gebarentolk teneinde haar – vergeefs waarschijnlijk – te vergeten,.

Zo kan het niet langer voor mij en alle volwassen Nederlandse heteromannen en lesbiennes in ons land..

Reageer
gravatar

Manlief, zo kan het wel weer. Het is vanwege de kinderen en de grote achterstand bij de rechtbank, anders had ik allang een scheiding aangevraagd.