Roselynne / Shutterstock.com

Enige persoon uitgenodigd voor huisfeest van 21.00 tot 04.30 komt niet

Wat een pech. Patrick, de enige persoon die is uitgenodigd voor het huisfeest dat van 21:00 tot 04.30 zal plaatsvinden, komt niet. Dat krijgt de 22-jarige organisator Jaira net te horen.

“Een fijne verjaardag aan mij dan maar”, zegt Jaira, er de moed inhoudende. In haar slimme constructie van een extra lang huisfeest had ze geen rekening gehouden met het afzeggen van enige gast Patrick. Ze blaast de drie kaarsjes op haar taartje uit. Kaarsvet valt in het slagroom. De draaiende discolampen draaien niet meer, maar geven nog wel licht. 

De lampen zoemen een beetje, merkt Jaira, nu de muziek uitstaat. “Bzzz”, zegt ze, met een scheef oog naar de fles cava en het envelopje mdma kijkende. “Misschien toch een liedje?“, vraagt ze aan niemand. Ze neemt een slok cava. “Dit mag gewoon.” Ze pakt de mdma. “Ach, één persoon meer of minder.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op het werk in een wc is juist heel lekker. Ik doe het elke dag wel een keer. Helaas moet ik sinds vorig jaar meestal thuis werken. Thuis vind ik het minder fijn.