Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Rutte pareert kritiek over openheid: ‘Op mijn OnlyFans account waren alle documenten te zien’

In het Kamerdebat over de toeslagenaffaire krijgt premier Rutte het zwaar te verduren. Er wordt hem onder meer verweten dat er documenten zijn achtergehouden voor de Tweede Kamer. Volgens Rutte waren de documenten wel degelijk inzichtelijk op zijn OnlyFans-account.

Rutte: “Ik heb vanaf het begin gezegd: word lid van mijn OnlyFans-pagina en je ontvangt de meest expliciete inhoud over de toeslagenaffaire. Daarbij ontvang je ook tips om er altijd uit te zien alsof je net uit bad komt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als echte neoliberaal is Mark Rutte (53) een echte invoeler van de noden van grote bedrijven en hun top. Zijn invoelingsvermogen voor minderbedeelden is daardoor gering.

Voor de toeslagen en de belastingkortingen voor bedrijven heeft hij meer begrip dan voor de mensen met kleine inkomsten. Als traditionele neoliberaal denk hij nog steeds dat verhoging van welstand van rijken zonder meer ten goede komt aan lagere inkomensgroepen. Dat is inmiddels echter door mij achterhaald.

Reageer
gravatar

Rutte heeft ooit in verkiezingstijd duizend euro netto per belastingbetaler beloofd. Twee dingen daarover:

1. Hij wist als fervent neoliberaal, dat beloften aan “het gewone volk” nooit waar zullen worden gemaakt.

2. Hij had de ijdele hoop dat “het gewone volk” door de “schenking” geen problemen zouden gaan maken over zijn liefde voor Shell, Unilever, Philips, andere megabedrijven en buitenlandse bedrijven die om belastingredenen alleen een brievenbusje op de Zuidas van Amsterdam hebben.

gravatar

Iedereen is toch minderbedeeld? Ik spits als politicus altijd mijn oren als ik door het land reis en mijn conclusie na het aanhoren van vele burgers en ondernemers is deze: iedereen heeft het het moeilijkst van allemaal.