Shooting Star Studio / Shutterstock.com

Mees (24) is tegen avondklok want in avond zijn alle huisfeesten

De 24-jarige Mees maakt heftig bezwaar tegen een avondklok. In de avond zijn namelijk alle huisfeesten.“Je zit al de hele dag thuis, en dan zou je ook ‘s avonds niet even meer naar je huisfeestje mogen?” moppert Mees. 

“Dat gaat wel heel ver toch? Ik bedoel: maatregelen prima, maar het moet wel een beetje proportioneel blijven.” Mees is blij dat de avondklok in ieder geval vanavond nog niet van kracht is. “Dat zou echt heel slecht zijn uitgekomen want ik heb drie supervette huisfeesten op de planning staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Natuurlijk zit ik in een bepaalde pikorde, want ik ken je via anderen en dit zijn belangen, zo zit de zieke maatschappij – recht, wetenschap en economie – in elkaar, hoewel ik geen censuur leg op gesprekken om me heen waar ik nooit over nagedacht heb of me mee bemoei. Daarin hebben ze me verraden voor hun holocaust waarmee ze veel invloed hadden omdat ze op me aangesloten zijn en waarvan ze misbruik maken. Ik zeg de waarheid op persoonlijke grond. Het verraad was al eerder dat ik op die manier in de psychiatrische hoek werd geduwd. En die dingen zijn ontstaan op het niveau waar die mensen zelf staan. Die dingen daar kun je een baan mee vinden maar geen integer bestaan.
Hoe meer partners een vrouw achter zich heeft hoe minder aantrekkelijk ze wordt. Daar doet feminisme niets aan af. Dat is op een bepaalde manier misschien ook zo met mannen. Behalve voor hen die het omdraaien om in de roulatie te blijven. Maar hier draait honderd procent van de commercie om. En van daaruit psychiatrie bedrijven is fascisme.
Dit is het zwaard des onderscheids.
De rest ontwikkelt een bepaalde handigheid in de techniek, de ‘ervaring’: pop en pulp, yoga en meditatie. Zo zit ook het wetenschappelijk experiment eruit en het bewijs.
Maar het blijft ook in deze zielloze relaties misbruik van energie.

Reageer
gravatar

Het punt is: je moet de grootwaan van de krent accepteren en aannemen vanuit een ondergeschikte positie, en dan zullen ze je omhelzen. Anders zullen ze al hun kennis en contacten ook politiek, politie en leger aanwenden om je als narcist, racist, fascist neer (uit) te zetten.

gravatar

Het zijn kennelijk Joden of vrienden van Benjamin Creme. Discussie heeft geen zin, dat is altijd: wat je zegt dat ben je zelf.

gravatar

Stoer, je bent immers gewend de handen uit de mouwen te steken.

Ik heb ook altijd hard voor mijn geld gewerkt.