NOS

Triomfantelijke Willem Engel viert dat avondklok nu juridisch goed geregeld wordt

‘Die verkeerde rechtsgrond zat me enorm dwars’

De gelukzalige grijns is vandaag niet van het gezicht van Willem Engel te vegen. De voorman van Viruswaarheid heeft dan ook iets te vieren: hij heeft afgedwongen dat het kabinet met een spoedwet voor een juridisch deugdelijke onderbouwing van de avondklok zorgt.

“Die verkeerde rechtsgrond zat me enorm dwars, dus ik ben ontzettend trots op wat we hebben bereikt”, zegt Engel triomfantelijk. “Je gaat procederen omdat je een misstand ziet, omdat je denkt: ‘hé, dit kan helemaal niet op basis van de Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag’. Dat je dan vervolgens als zo vaak verguisde actiegroep je gelijk haalt en de regering zich genoodzaakt voelt om het anders te regelen, daar droom je van.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo…… familie Engel eerst in Rotterdam uitgekotst en hoop geld meegekregen en huurders uitgemolken.
Daarna camping fort oranje naar de kloten geholpen en de mensen die daar met een caravan naar de kloten geholpen en maar te zwijgen over de gemeente.
Gevlucht volgens mij in de buurt van Wuustwezel.
Maar alle mensen opgelet Jezus redt een andere Engel komt om de boel te verzieken met zijn advocaat!!
Sorry wat zijn dit dwazen….bah!

Reageer
gravatar

Ik heb de Stichting Klimaatwaanzin opgericht om de waanzin over het klimaat juridische weerstand te bieden. Ik heb mij de afgelopen tijd op YouTube verdiept in het klimaat, omdat ik toch niks anders te doen had.