shutterstock.com/Milles Studio

Irene baalt dat ze nu geen reden meer heeft om scharrels voor 21:00 uur de deur uit te flikkeren

De zeer actieve Tinder-fanaat Irene komt de opheffing van de avondklok toch niet zo goed uit. Nu heeft ze geen goede reden meer om al haar scharrels voor 21:00 uur de deur uit te flikkeren.

‘’Het kwam voor mij zó goed uit dat die mannen niet meer na 21:00 uur bij mij konden zijn. Heel vaak belde ik ze rond 18:00 uur, zorgde dat ze iets voor me kookten en daarna wees ik ze gewoon de deur. Voor de rest ging ik ook niet met ze naar bed ofzo, want we gingen altijd erg uitgebreid tafelen en ‘vergaten zo de tijd’. Dikke pech joh.’’

Ook haar huisgenootje Marise gebruikte vaak dezelfde tactiek: ‘’Super handig wanneer je weer aan het einde van je DUO zit of je verveelt.’’ Echt jammer dus als die tijden voorbij weer voorbij zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *