Shutterstock BrunoK1

Dit weekend grote kans op gore natte drab

Winterliefhebbers opgelet: aankomend weekend krijgt Nederland te maken met gore natte drab. Volgens weerman Gerrit Hiemstra is het een bijzonder verschijnsel. “Het is een soort regen die op de grond blijft liggen.” 

Volgens de laatste berekeningen is er zowel in het oosten als in het westen van het land kans op grijze troep, zoals gore drab ook weleens wordt genoemd. Hiemstra: “De straten zullen vol liggen met een soort vieze kleurloze prut die net niet vast genoeg is om er iets leuks van te kunnen maken. Alsof een plas regen is gefuseerd met een kolenfabriek, aan zoiets moet je denken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Begin met het genereren van extra geld online vanuit huis, meer dan $ 52.000, – door heel gemakkelijk werk te doen, alleen in uw vrije tijd. Vorige maand kreeg ik $ 52745 betaald van deze gemakkelijke thuisbaan. Word nu meteen lid van deze baan en verdien elke maand meer geld online.
Volg gewoon de weblink hier om aan de slag te gaan ……. Bezoek hier om geld te verdienen

Reageer